KOTISIVUT

Kotisivut yrityksille

Yrityksen kotisivut ovat nykyään yleisesti ”yrityksen kasvot”. Monelle yrittäjälle juuri kotisivut ovat se kuuluisa ensivaikutelma asiakkaalle. Ensivaikutelma syntyy sekunnissa, seitsemässä sekunnissa tai yhdeksässä jne. riippuen tutkimuksesta. 

Oletko koskaan kuullut, että ihmiset ovat netissä kärsimättömiä ja päätöksiä tehdään erityisen nopeasti? Oletko itse kärsimätön netissä?

Haluatko jo hypätä hinnastoon?

Kotisivujen ensivaikutelma siis tapahtuu äärimmäisen nopeasti ja tätä ensivaikutelmaa on myöhemmin vaikea muuttaa. Mitä ihminen sitten ehtii parin sekunnin ensivaikutelman luomisessa imemään kotisivuiltasi?

Pitkät pätkät esittelytekstiä? Aukioloajat? Erikoistarjoukset? Teknisen toimivuuden vai kaikki tekniset erikoisnippelit? toimiston sijainnin? Ehkä, mutta tuskin…

Kenelle me olemme paras ratkaisu?

Me uskomme kotisivujen visuaalisen ilmeen tärkeyteen. Kotisivujen yleisilme luo ensivaikutelman hetkessä yrityksesi ja asiakkaan välille. Me teemme näyttävät, myyvät, shokeeraavat, asialliset, kutkuttavat tai minkä tahansa valitsemasi adjektiivin mukaiset sivut sinun yrityksellesi, jotta saisit itse keskittyä omaan ydinosaamiseesi. Jätä sisällöntuotanto meille kotisivujen osalta.

 

Kiinnostaako tietää mitä palvelumme sisältää?

Teemme sinulle kotisivut, joissa on visuaalisuutta, järkeä ja tunnetta. Yhdessä ne ovat liimaa seitissä.

Kotisivut ovat siis se ilme – yritysilmeen tärkeä osa – mielleyhtymät, fiilikset, jotka asiakkaasi saavat ”kotiisi” saapuessaan. Hyvät kotisivut ovat kuin tarina tai kertomus iltanuotiolla kipinöiden räiskyessä. Nuotiolla kärsimättömyys katoaa.

 

Kotisivut ovat pitkälti sisällöntuotantoa. Nettisivut houkuttelevat verkkoon ja kotisivut sisältöineen ovat seitin liima. Kotisivut sitouttavat asiakkaan ensihetkestä pitäen otteessaan jatkossakin

---  Nettisivut ovat vain raamit odottamassa maalausta, taideteosta. Kotisivut ovat se maalaus

Kotisivut ovat mainospuhe sisällön ja tarinan sisällä. Oletko kuullut sanottavan: ”Sisältö on kuningas” lausahduksen? Sisällöntuotanto siis. Tänä päivänä se todella on sitä. Asiakkaat janoavat sisältöä. Enemmän sisältöä kotisivuilla on aina parempi, kunhan se on huolella laadittu. Enemmästä voi aina valita. Vähästä vikisten ja tyhjästä tarvitaan ihmeitä. Me teemme kotisivuistasi ihmisen kohtaamaan asiakkaasi.

​--- Ihminen on ihmiselle…ihminen, kun avaat kotisi oven

Myös Kotisivut optimoidaan aina Google-hakuja silmällä pitäen. Nettisivut ja kotisivut, jotka eivät näy ensimmäisellä sivulla keskeisillä hakusanoillaan, toimivat vain puoliteholla.

NANA Visuals

© NANA Visuals Oy 2018

  • Grey Instagram Icon
  • Pinterest - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon

Puh: 

E-mail:

Jyväskylä

Evästeitä käytetään, mikäli käyttäjä on antanut tähän suostumuksen sallimalla evästeiden tallennuksen Internet-selaimensa asetuksissa.

Ota yhteyttä!