Nettisivut vai kotisivut? Ihan sama?

Laitetaanko vaikka verkkosivut...?

 

Meidän mielestä asia ei ole ihan sama, joten eriytimme nettisivut ja kotisivut sanojen alkuperien mukaan teemoittaen sitä minkälaisia tarpeita asiakkaillamme on. Verkkosivuthan ovat vain käännös nettisivuista ja virallinen sanakirjasana.

Meillä puhutaan jatkossa nettisivuista ja kotisivuista kuin ne olisivat erillisiä asioita. Kohta tiedät miksi.

Lue Kotisivuista

--- Wordpress ei ole maailman ainoa nettisivualusta. Eikä aina edes paras. Päin vastoin.

Nettisivut

Nettisivut viittaavat virallisen verkkosivut-termin mukaisesti internettiin ja sitä myötä sinne yhdistävään teknologiaan ja web-designiin.

Me teemme niitä: nettisivuja yrityksille. Yhdistämme asiakkaamme mahdollisimman tehokkaalla tavalla asiakkaisiinsa nettisivujen kautta. Me kudomme noita verkkoja yrityksellesi, jotta asiakkaasi ja erityisesti tulevat asiakkaasi löytäisivät sinut ja tuotteesi. Verkosta teemme nettisivut, kuten hämähäkki pyydyksensä.

--- Hämähäkki ja yrittäjä ovat kumpikin saalistajia. Toinen saalistaa tappaakseen, toinen palvellakseen – molemmat syödäkseen

 

Haluatko jo vilkaista nettisivut/hinta-sivua?

SEO ja Google

Kiitos Googlen meillä on jälleen yksi kirjainyhdistelmä lisää päänvaivana: SEO (search engine optimization) eli tapa tulla löydetyksi, kuten Google haluaa. Me rakennamme nettisivuista marionetin teknisellä taituruudella, jotta Google osaisi sillä leikkiä parhaiten.

 

--- Dilemma: Mitä tapahtuu, jos Pinocchio sanoo: ”Minun nenäni kasvaa”.

 

Google muuten on siitä vielä lapsen kengissä, että jos ei sen leikkejä leiki, niin sitten saa businesten volyymi jäädä pienemmälle (kovin monella alalla). Mutta ei huolta, koska me varmistamme, ettei niin käy. Me tuuppaamme alkuun tai sovittaessa pidemmällekin.

SEO tottelee Googlen tapaa toimia. Meidän tapamme toimia on lopulta kovin samanlainen. Lue siitä lisää…

---Google toimii, kuten toimii, yrittääkseen palvella asiakasta paremmin

Me teemme nettisivut yritykselle, pienelle tai hieman isommalle. Olemme loistava valinta myös yhdistyksille, urheiluseuroille ym. Teemme web-designia: laadukkaasti, edullisesti ja tehokkaasti.

 

--- Tiesitkö, että Wordpress tulee maksamaan sinulle tulevaisuudessa tuhansia?

 

Nettisivut ja hinta?

Hinta nettisivuille on hieman kuin harrastusvälineiden hinta. Tarve määrittelee pitkälti hinnan. Toki nettisivujen tekijöilläkin on osansa siinä, kuinka paljon ovat tunnilleen hintaa laittaneet. Toiset laskuttavat tittelillä, jotkut erikoisosaamisella, yhdet osaamattomuudellaan. Me laskutamme tehokkuudellamme.

--- Nettisivuille kylvetty raha kasvaa korkoa.

Ja itse asiassa paljon enemmän

Mutta tarve määrittelee nettisivujen hinnan tason. Jos käyt mökkilammella kerran kesässä kalassa, voi olla, että pienempikin purkki riittää – vai menisikö ihan rannalta käsin?

Toista se on valtamerillä kalassa. Ei riitä enää pienempi purkki.  Jos yritys kaipaa näppärää käyntikorttisivua yhteydenottolomakkeella ja lyhyellä tekstillä, on hintakin ihan eri portaalilla kuin useampien sivujen nettisivuilla. Lisäksi nettisivujen vimpaimet ja niiden määrä nostavat selkeästi nettisivujen hintaa.

--- Muistaako kukaan Hemingwayn klassikkoromaania Vanhus ja meri

Perusnettisivu laitetaan kasaan 280€:lla (ALV 0%).

Jos halutaan enemmän sivuja ja toimintoja, niin hintakin nousee jonkin verran. Me laitamme 4-5 sivua 650€:lla (ALV 0%) ja siitä enemmän sivuja sovitaan erikseen. Koko nettisivut hinnasto on täällä (ja nämä hinnat siis alkaen – jos tulee normaalista poikkeavaa, niin nettisivujen hinta hieman nousee).

Ja tästä emme nettisivujen osalta ylemmille portaille kiipeä. Me emme ole velhomaisia koodari IT-guruja. Me teemme visuaalista web-designia. Toimivia, Googlelle optimoituja, hyvännäköisiä ja edullisia nettisivuja. Me teemme suurella sydämellä – rakkaudesta lajiin.  Lisäksi meiltä saa Kotisivuja.

 

Wordpress vai Wordpress…vai Wordpress?

 

Me käytämme mieluiten maailmalla kakkossijaa pitävää Wixiä. Ei, emme ollaksemme kapinallisia, jos ei sekään huonompi motiivi ole. Nettisivujen tekemisen ja niiden käyttämisen suhteen Wix vain on helpompi ja nopeampi. Sen kun ottaa, niin hinta on kohdillaan.

 

Nettisivut Wordpressillä maksavat hieman enemmän, koska niiden kanssa tuhraantuu aikaa suotta --- niin tekijällä kuin etenkin loppukäyttäjällä. Palkkaansa se web-designerikin syö.

---- Onhan se Wix paljon helpompikin ihan jo kirjoittaa

NANA Visuals

© NANA Visuals Oy 2018

  • Grey Instagram Icon
  • Pinterest - Grey Circle
  • Grey Facebook Icon

Puh: 

E-mail:

Jyväskylä

Evästeitä käytetään, mikäli käyttäjä on antanut tähän suostumuksen sallimalla evästeiden tallennuksen Internet-selaimensa asetuksissa.

Ota yhteyttä!