top of page

RAKENNUSTEN 3D-MALLINNUS

Ennen kuin rakentamista välttämättä on edes aloitettu me voimme rakentaa visuaalisesti 3D-mallinnusta hyödyntäen rakennuksen juuri sellaisena kuin se tulee olemaan valmiina. Hallitsemme ammattitaidolla myös 3D-visualisoinnin. 3D-mallinnus tuo paperilta rakennuksen eloon. Uudisrakentamisessa 3D-mallinnus on keskeinen osa – ainakin mikäli kohdetta aiotaan ennakkomarkkinoida tehokkaasti. Muutoinkin 3D-mallinnus on oiva keino muiden uusien tuotteiden markkinoinnissa. Lähdemme aina siitä, että 3D-mallinnuksen laatu on erittäin hyvää ja hinta edullinen. Erityistä kiitosta on saanut 3D-mallinnusta seuraava: 3D-visualisointimme.

 

3D-mallinnuksen jälkeen rakennus on valmis 3D-visualisoitavaksi tai 3D-sisustussuunnittelua varten. Nämäkin palvelut saat ensiluokkaisina meiltä.

Kiehtovinta 3D-mallinuksessa on, että rakennuttajan mielikuva talosta on ennen meitä pääsääntöisesti 2D-piirroksia eri suunnista. Suuresti arvostammekin luovaa näkemystä rakennuksesta, jota ei ole ja jota kukaan ei ole nähnyt. Ennen meitä siis. Innostavaa on, että me luomme 3D-mallinnuksen ja näemme ensimmäisenä asiakkaidemme ja asuntojen tulevien asukkaiden rakennuksen luonnollisena – eli kolmiulotteisena.

Ensimmäisenä oleminen, näkeminen tai tekeminen on riemullista, oli kyseessä sitten 3D-mallinnus tai mikä tahansa haasteellisista työtehtävistä. Se on myös tekemisemme syvin olemus ja pyrkimys: paras laatu ja palvelu.

RAKENNUSTEN 3D-VISUALISOINTI

Piirrämme talojen julkisivut laadukkaasti ja fotorealistisesti. Palvelujamme hyödyntävät arkkitehdit, mainostoimistot, kiinteistönvälittäjät ja rakentajat. 3D-visualisointi - erityisesti ammattitaidolla tehtynä -  terävöittää asuntojen ennakkomarkkinointia. Enemmän kysyntää, lyhyempiä myyntiaikoja ja parempaa yrityskuvaa - sitä me haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisilla 3D-visualisoinneillamme. 3D-visualisointimme ovat upean fotorealistiset.

 

Meidän tehtävämme on 3D-visualisoida rakennuskohde aidoksi taloksi luonnolliseen ympäristöön, jotta teidän asiakkaanne voisivat nähdä itsensä sen pihassa ihmettelemässä ja ihastelemassa toteutuvia unelmiaan. Ihminen uskottelee helposti itselleen olevansa rationaalinen, mutta lopulta päätökset hyvin herkästi tehdään mielikuvien ja unelmien pohjalta. Me piirrämme niitä. 3D-visualisointeja teknisellä taituruudella ja kekseliäällä luovuudella.

Tutustu 3D-visualisoituihin kuviin galleriassamme.

SISÄTILOJEN 3D-VISUALISOINTI

Asiakkaat haluavat nähdä itsensä mahdollisessa uudessa kodissaan. 3D-Visualisoidut sisustuskuvat antavat asiakkaan mielikuvitukselle mahdollisuuden jatkaa luomista omista lähtökohdistaan - jatkaen juuri siitä mitä 3D-suunnittelijamme ovat luovalla taituruudella loihtineet eloon tyhjästä. Tyhjät tilat tai tökeröt 3D-piirrokset ennakkomarkkinoinnissa hidastavat kohteen myymistä. 

Meidän osaamiseen ei kuulu pelkästään tekninen piirtäminen vaan vahva sisustuksellinen ammattitaito ja osaaminen, joten emme vain piirrä huoneita. Me sisustamme ne hyödyntäen 3D-visualisointia.

Tutustu visualisoituihin kuviin galleriassamme​.

bottom of page