NANA Visuals

© NANA Visuals Oy 2018

 • White Instagram Icon
 • White Pinterest Icon
 • White Facebook Icon

Puh: 

E-mail:

Jyväskylä

SISUSTUSSUUNNITTELU

Auta meitä näkemään unelmakotisi ja sisustussuunnittelijamme visualisoi sen teille todeksi.

 Kaipaako kotisi uusia tuulia? Ilmettä, visiota, peräti sisustuksellista sensaatiota, mutta et vain saa omia mieltymyksiä ja sisustuksellisia unelmiasi puristettua konkretiaksi? 

Anna sisustussuunnittelijamme auttaa sinua kokoamaan puuttuvat palaset, ohjaamaan omissa valinnoissasi ja loihtimaan jotain uutta ja yllätyksellistä - jotain jota et edes tiennyt unelmoineesi. Harkittu ja taidokkaasti laadittu sisustus on sinun sielusi peili.

Toiminta-aluettamme ovat Jyväskylä ja sen lähikunnat.

 
 
 

MYYNTISTAILAUS

 Oletko myymässä asuntoa? Kotiin vain on kertynyt liikaa kaiken sorttista enemmän tai vähemmän tärkeää tavaraa eikä sinänsä kotoisa koti vaikuta kovin houkuttelevalta ajatellen myyntikuvia ja tulevia asunnonnäyttöjä. Sisustus vaikuttaa asunnon myyntiaikaan ja hintaan. Hyvä sisustussuunnittelija edesauttaa myyntiä.

 

Asunnon myynti tapahtuu nykyään lähes täysin netissä ja kaikkein keskeisimmässä asemassa kodin kiinnostuksen suhteen ovat asunnon myyntikuvat. Ei ole siis täysin yhdentekevää missä kunnossa asunto on sisustuksellisesti ennen myyntikuvien ottamista tai kodissa pidettävillä näytöillä. Sekavan oloinen koti liikoine tavaroineen työntää luotaan potentiaalisia ostajia.

Hyvä sisustussuunnittelija kartoittaa hetkessä sisustuksen pienet ja helposti muutettavat ongelmakohdat. Sisustussuunnittelijan neuvoilla ja ideoilla kotisi sisustus sellaisenaan muuttuu myyntivaltiksi. Sisustussuunnittelijamme rakastaa tällaisia haasteita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 • Myyntistailauskäynti 150 €  (1h-1,5h)

  • ongelmakohtienkartoitus ja

  • suulliset ehdotukset sisustuksen uudelleen suunnittelulle olemassa olevilla kalusteilla ja esineillä

Saat sisustuksesta kaiken irti hyvän sisustussuunnittelijan neuvoilla. Me teemme sen kekseliäällä luovuudella. Myyntistailausta tarjoamme Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa.

SISUSTUSNEUVONTA

Kaipaatko pientä apua kodin pulmiin, mutta et tarvitse kokonaisvaltaista sisustussuunnittelua. Sisustusneuvonta on sitä varten. Kustannustehokkaasti ja asiakkaan toiveiden mukaan! Oli kyse sitten kalusteiden sijoittelussa, tekstiilien tai seinävärien valinnoissa tai missä tahansa, niin saat sisustussuunnittelijan näkemyksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. 

 • sisustusneuvonta tapahtuu asiakkaan kotona

 • kuulostelemme mieltymyksesi, toiveesi ja haaveesi

 • sisustussuunnittelija pureutuu ongelmakohtiin ja etsii niille ratkaisut 

Sisustussuunnittelija on kuin työkalu, joka avaa esiin sinun näkemyksesi. Sisustusneuvontaa tarjoamme pääsääntöisesti Jyväskylässä, Muuramessa ja Laukaassa.

Pyydä tarjous!

PINTAMATERIAALIT

Remontoitko tai rakennatko uutta kotia? Sisustussuunnittelijan apu tekee lopputuloksesta paremman. Pintamateriaalit ovat tärkeimmässä roolissa luomassa pohjaa muulle sisustukselle. Jotta kotisi näyttää yhtenäiseltä, tyylikkäältä ja toimivalta, anna sisustussuunnittelijan koota materiaalit, jotta et tule katumaan hetken päästä, ja vältyt virhevalinnoilta. 

Me autamme sinua kekseliäällä luovuudella ja teknisellä taituruudella. Osaamme sisustamisen ja pintamateriaalit niin käytännössä kuin teknisinä toteutuksina, kuten 3d-visualisointina, jota sisustussuunnittelijamme käyttää tarvittaessa apuna.

 • kartoitamme mieltymyksesi ja budjettisi

 • teemme pintamateriaalisuunnitelman tai lähdemme kanssanne rautakauppoihin

 • saatte meiltä tarvittaessa myös määrälaskennat ostettaville materiaaleille

Pyydä tarjous!

3D SISUSTUSSUUNNITTELU

Sisustussuunnittelijamme visioi kekseliäällä luovuudella. Apuna työssämme käytämme 3d-visualisointia teknisellä taituruudella, jotta hahmottaisitte uuden sisustuksen aivan kuin se jo olisi valmis.

Meiltä saatte sisustussuunnittelun visualisoituna, mutta voimme myös visualisoida teille kuvat teidän omasta visiostanne, joka pitää vain saada konkreettiseksi.

Oli osuutemme uudessa sisustuksessanne pienempi tai suurempi teemme työmme innolla, mukana eläen ja yhdessä lopputuloksista nauttien.

Sisustussuunnittelu on aina yksilö- ja henkilökohtainen luovuuden tuotos, joten hinta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa, kun sisustettava kokonaisuus on kartoitettu tarkemmin. Pyydä tarjous!

Kekseliäällä luovuudella – Teknisellä taituruudella