top of page

YRITYSILME

Mikäli yrityksesi tarvitsee sloganeita, logoja tai muuten uutta ilmettä, voimme kotisivujen toteuttamisen ohessa luoda myös yritysilmettä uusiksi laajemmin kuin kotisivuja tehdessä. Hinnat sloganeille yms. sovitaan erikseen tarpeiden mukaan. Yritysilmettä voidaan uusia toki pelkkien nettisivujen uudistuksen yhteydessä. Tai ihan pelkiltään.

--- Jos ei uudistu, syödään elävältä

Erityisesti pinemmissä yrityksissä käy helposti niin, ettäyritysilme ei pysy vuosien vauhdissa. 90-luku ei enää välttämättä näytä tänään niin kovin houkuttelevan näköiseltä. Monasti ei edes 2000-lukukaan.

Koska pienemmissä yrityksissä aika on eri tavalla kortilla ja hautautuu ahkeruuden alle, ei usein edes työntouhun lomassa huomata, että aika on ajanut ohi yritysilmeestä.

Toisaalta ei muutoksia ehditä tai osata tehdä. Murheellista on, että tämä yleensä maksaa sekä tuotteista tai palvelusta saatavassa hinnassa. Ja kaiken lisäksi ostojen määrässä.

Maksaa nyt sitten jostain yritysilmeestä, sloganeista ja logoista. Muutamasta värivalinnasta! Osaahan noita kuka hyvänsä. Juu, kyllä varmaan. Kyse onkin taidosta ja osaamisesta. Osaa kai kuka tahansa jakkaran tehdä? Tämän kirjoittajakin... Kysymys: kuinka hyvän ja missä ajassa? Olisiko puuseppä ihan oiva vaihtoehto.

Mitä jos vanhentunut tai muuten ei ihan onnistunut yritysilme pienentää liikevaihtoasi 2% tai 4% vuodessa. Paljonko maksaa logo 350€ tai koko visuaalinen yritysilme 800€ tai 1000€. Entä jos uusi logo tai visuaalinen ilme lisäisi myyntiä 2% tai 4%:a?

 

Maksaisiko logo tai yritysilme sinulle vai maksaisivatko ne sinulle?

SISÄLLÖNTUOTANTO

Mikäli tekstin tuottaminen kotisivuille tuottaa ongelmia tai olet epävarma, onko kotisivujesi teksti riittävän kiinnostavaa, myyvää tai osuvaa esimerkiksi google-rankingin osalta, tuotamme mielellämme sisältöä sivuillesi joko muokaten (ja lisäten) vanhaan tai luoden vaikka alusta alkaen uutta.

 

Tarvittaessa saat siis kaiken mitä tarvitset, jotta olet oikealla tavalla oikeassa paikkaa asiakkaittesi näkyvissä.

Viesti, jonka yrityksen kotisivut välittävät asiakkaalle on timantin kovaa valuuttaa silloin, kun se on sanoitettu ja aseteltu oikein.

Perussääntö on, että enemmän on parempi. Teksti ei kuitenkaan saa olla tyhjänpäiväistä jaarittelua. Asiakas etsii relevanttia tietoa. Tietämättään myös kontaktia toiseen ihmiseen. Ihminen janoaa ihmisen läheisyyttä – olemme rakennetut niin. Netti on tuolla jossain – kylmää ja kalkulatiivista – mutta yritys koostuu ihmisistä, kuten asiakkaansa.

Ota yhteyttä! Kysyminen ei ole ennenkään maksanut mitään. Hinta sovitaan aina erikseen asiakkaan ja tarpeiden mukaan miellyttävän suuruiseksi.

 

Olemme edullisia, koska olemme hyviä!

Hinnasto ”alkaen hinnoilla” täällä

bottom of page